Методична комісія педагогічних працівників напряму легкої та харчової промисловості

 Голова методкомісії – Мриглод Зоряна Василівна

В дану методкомісію входить 9 чоловік

Проблема, над якою працює методкомісія: «Методичне забезпечення та розробка практичних рекомендацій для учнів з професії «Кухар. Пекар. Офіціант» та «Кравець. Закрійник»»

На засіданнях в І семестрі 2014-2015 н.р. розглядалися питання: педагогічний досвід і його роль у розв’язанні актуальних завдань навчально-виховного процесу, застосування інтерактивних тенологій, особливості проведення практичних занять з використанням інноваційних технологій, методичне та дидактичне забезпечення уроків виробничого навчання та професійно-теоретичної підготовки

До Дня Святого Миколая учні професії «Пекар. Кухар. Офіціант» стали ініціаторами благодійної акції, а саме – ярмарки новорічних смаколиків. Їх могли придбати всі бажаючі. Всі зібрані кошти були передані для дітей сиротинця «Малятко».

У зв’язку з складною ситуацією, яка склалася на Сході України та осінньо-зимовим періодом виникла потреба у забезпеченні бійців антитерористичної операції теплим спецодягом. Тому відповідно до наказу ДНЗ «Тернопільський центр професійно-технічної освіти» від 18 листопада 2014 року №592 учні з професії «Кравець. Закрійник» виготовляють вироби на замовлення Міністерства оборони України та вироби для воїнів АТО на дочірньому підприємстві швейна  експериментальна фабрика «Надія». Молоді фахівці працюють у бригадах з досвідченими робітниками, шиють костюми з водовідштовхувальних матеріалів, а також утеплені куртки та комбінезони для воїнів добровольчих батальйонів в зоні АТО.

З 17 по 21 листопада 2014 року в ДНЗ «Тернопільський центр професійно-технічної освіти» проходив Тиждень професії «Кухар. Пекар. Офіціант»: Розпочався тиждень з презентації професії. Всі бажаючі могли оглянути виставку стінгазет «Їжа ХХІ століття. За і проти»; набути навики з тематичного сервірування столів; відкритий урок на тему «Приготування страв і гарнірів з смажених овочів», який провела майстер виробничого навчання Дячук Віра Андріївна у групі ТУ-2 з професії «Кухар. Пекар. Офіціант»; виставка- ярмарка «Життя утворене від жита, бо хліб усьому голова», де можна було спробувати випічку наших учнів – пекарів; розважальний захід «Трішки з перцем»; конкурс професійної майстерності з професії «Кухар»; кондитерські вироби зарубіжної кухні «Що кондитер рекламує, те народ увесь купує…»; можна було навчитись професійно складати серветки під час майстер-класу у вестибюлі навчального корпусу; виставка карвінгу.

 

 

 

<< < червня 2014 > >>
пн вт ср чт пт сб нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 26 27 28 29
30            

Онлайн

На сайті 192 гостей та один учасник