Вишуканий початок весни "у кухарів"

  Тут сіють світле, добре, вічне, навчають бути сильним у житті. І тільки той висот сягне найвищих, хто знань зірве горішки золоті.

 

01.03.2016р. був проведений майстер-клас на тему "Святкове ресторанне меню" у групі №11 з професії "Кухар.Пекар.Офіціант" під керівництвом майстра виробничого навчання Матуньо Галиною Павлівною. Для проведення майстер класу був запрошений високо кваліфікований кухар одного із ресторанів нашого міста.

В комплекс страв входили:

- Холодна закуска: "Шпинатні млинці з лососем";

- Перша страва: "Томатний крем - суп з грінками";

- Друга страва: "Свинина під м'ятно-гірчичним соусом зі складним гарніром".

Метою уроку виробничого навчання є саме заохотити учнів І курсу до вдосконалення умінь та навичок при виконанні технологічних операцій та впевненості учнів у виборі професії. Адже, кожен учень прагне стати справжнім майстром своєї справи, знайти своє покликання.

А знайти своє покликання - означає виявити себе у праці, яка найкраще відповідала б складові твоєї душі, інтересам, способу життя.

 

З повагою майстер виробничого навчання                             Матуньо Г.П.

 

 

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Фотогалерея

Інші фото

Онлайн

На сайті 78 гостей та відсутні користувачі