Професійна компетентність — запорука якості освіти

 Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професії сфери послуг (громадське харчування)

 відбулося 30 листопада 2016 року на базі ДНЗ «Тернопільський ЦПТО». Тема засідання: «Професійна компетентність – запорука якості освіти».

 Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професії сфери послуг (громадське харчування) відкрила - Жилан О.М. – методист НМЦ ПТО у Тернопільській області.

 Викладачі спецдисциплін та майстри виробничого навчання професії «Кухар. Пекар. Офіціант» Центру - продемонстрували модерні тенденції у сфері громадського харчування. У формі онлайн-трансляції педагоги нашого закладу показали як застосовувати сучасне технологічне устаткування у навчально-виробничому процесі та підкреслили переваги його.

 Учень групи ТУ-21, учасник Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності “World Skills Ukraine” – Янчинський Юрій провів майстер-клас з приготування «суші» та провів екскурс в минуле – під час якого розкрив цікаві факти з історії цієї страви. Всі учасники засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професії сфери послуг (громадське харчування) мали можливість посмакувати смачними «суші», приготовані учнем.

 Майстер виробничого навчання Центру – Кравчик І.Є. – розповіла про тенденції та новинки кулінарії. Про підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності “World Skills Ukraine”- розповіла методист НМЦ ПТО у Тернопільській області – Жилан О.М.

 Учасники засідання обласної методичної секції ознайомились із навчально-матеріальною базою закладу під час екскурсії.

  

 

 

 

 

 

Фотогалерея

Інші фото

Онлайн

На сайті 258 гостей та один учасник