Сьогодні у ДНЗ «Тернопільський ЦПТО» пройшла обласна методична секція для педагогів сфери послуг (громадського харчування) на тему: «Сприяння розвитку професійної компетентності педагогічних працівників як засобу підвищення якості освітніх послуг».
Заступник директора з НВР Лілія ШУМКА розпочала обласну методичну секцію з привітання учасників та презентації нашого навчального закладу.
Ольга ЖИЛАН, керівник секції, методист НМЦ ПТО у Тернопільській області, представила учасникам програму заходу.
Далі були чудові виступи від спікерів-професіоналів!
Викладач професійно-теоретичної підготовки Оксана ПЯСЕЧНА поділилася новими «Естетичними тенденціями в оформленні страв», майстер виробничого навчання Лілія МІНАЄВА розповіла про «Застосування українських прянощів у сучасній кулінарії».
Наталія МЕЛЕШКО, викладач Галицького коледжу ім. В. Чорновола, розповіла про «Кулінарні хаби. Навчання майстер-тренерів».
На завершення Ольга ЖИЛАН висвітлила ключові аспекти «Формування навчально-методичної та матеріально-технічної бази підготовки офіціантів відповідно до ДС (ПТ)О на компетентнісній онові» та наголосила на важливості «Формування здорових харчових звичок для здобувачів освіти».
Засідання пройшло динамічно, цікаво й натхненно.
Дякуємо організаторам за чудову підготовку, учасникам за активну участь, обмін ідеями та прагнення до самовдосконалення.