Сирне фондю — це національна швейцарська страва, яка є одною з найпопулярніших гарячих ласощів в усьому світі. Пройшовши довгий шлях з будиночків пастуших сімей в Альпах, сьогодні цей делікатес продовжує підкорювати нові вершини і серця всіх любителів цієї неймовірної страви, а також допомагає за кілька хвилин створити теплу та затишну атмосферу.
Сьогодні майстер виробничого навчання з професії «Кухар. Пекар. Офіціант» Лілія МІНАЄВА провела захоплюючий майстер-клас «Приготування сирного фондю».
Учасники майстер-класу дізналися не лише історію та традиції споживання цієї страви, а й багато секретів про те, як зробити консистенцію ідеально ніжною, тягучою та досягнути того самого дійсно швейцарського смаку.
Майстер-клас закінчився дегустацією… особливе дійство, адже фондю «не терпить» гучної музики, гамору та шуму. Його стихія — тиша, задушевні, мирні розмови